Over ons

Urban Hero Obstacle Run is een door sportaddicts gerunde organisatie die hun roots vinden in de sport die CrossFit heet! De sport van CrossFit definieert zich door een groep atleten constant gevarieerde onder hoge intensiteit functionele bewegingen uit te laten voeren! Zo ontstaat de fysiek en mentaal meest allround sterke persoon/gemeenschap die er op de planeet rond loopt!


R’you up to it?!

Een Urban Hero is dus niemand anders dan een persoon die de fysieke en mentale uitdaging met zichzelf durft aan te gaan en niet schuwt zijn medemens te ondersteunen. De Urban Hero Obstacle Run wil alle deelnemers constant gevarieerd en zeer uitdagend parcours bieden, geschikt voor iedereen die in zichzelf en de community waarin hij zich begeeft gelooft! Daadkracht, kameraadschap en doorzettingsvermogen zijn de ingrediënten die je moet meebrengen op een mooie dag als deze, wees CrossFit en ”be aware for the unexpected”!


CrossFit Hero's

Iedere startgroep draagt de naam van een Hero die het leven liet tijdens het uitoefenen van zijn beroep en op deze manier wordt geëerd voor het brengen van het ultieme offer! Waarvoor je ook komt te staan, hoe moeilijk of hoe ingewikkeld het ook wordt, jij weet het op te lossen en er mee om te gaan “General Physical Preparedness”


"Go for it on Sunday September 13th"